6 kilo and counting

Återbesök igår hos plastikkirurgen. Två och en halv månad har nu gått sedan bröstrekonstruktionen. Allt ser fint ut, bortsett då från att brösten är olika stora. I september bör jag få en tid för att göra det kompletterande ingreppet för att skapa bröstvårtan. Och kanske byta till en mindre protes istället för expandern. Allt det kan göras i samma operation, och det är dagkirurgi så det är ett litet ingrepp. Tills dess får jag leva med assymetrin, vilket inte är så hemskt som jag trodde.

Det är nu slutet av min sjunde vecka i viktminskningsprogrammet. Drygt 6 kilo har jag tappat totalt, satsar på minst 2 till. Skulle tro att jag går på viktminskningsdiet i totalt 10 veckor, och därefter planar ut. Har köpt några nya par byxor de senaste veckorna. Ett par är fortfarande lite tajta över låren, inte så stretchiga. Men de ska jag nog kunna ha! Tråkigast är väl att ett par jättefina byxor som jag köpte förra våren är alldeles för stora i midjan. Men det är verkligen värt det!

Hädanefter ska det bli fler inlägg i den nya kategorin ”hälsa och motion” och klart färre i den negativa ”bröstcancer”.