Klar!

Minus 8 kilo blev det. Eller egentligen minus 9 kilo om man räknar med det jag gick ner innan Itrim. Detta innebär hur som helst att jag är klar med viktminskningen. BMI är under 23. Till och med de minsta av mina gamla jeans passar. Mina fat pants kan jag däremot omöjligt använda. Och hoppas att aldrig kunna göra det.

Fokus nu är istället att hålla vikten, och hitta en livsstil med mat och motion som fungerar. Jag ska börja äta en del kolhydrater för att inte fortsätta gå ner i vikt. Men jag är inte särskilt sugen. Framför allt vill jag undvika bröd, den där uppblåsta magkänslan är jag helst utan! Nej, hellre mer av min nya favorit kålrot. Ugnsstekt med vitlök, timjan och sesamfrön är det toppengott!

I helgen var jag däremot lite busig och bakade muffins enligt recept från Leila Lindholm: http://www.recept.nu/1.122026/leila_lindholm/efterratter_godis/agg_mejeri/muffins_och_cupcakes_leilas_grundrecept och http://www.recept.nu/1.122137/leila_lindholm/kakor_tartor/agg_mejeri/cream_cheese_frosting.