Hobbymänniskan och träningsmänniskan

Bara för att jag inte bloggar betyder det inte att jag inte har massor på gång! Just nu sysslar jag mer med foto än med smide, det går i perioder. Jag har kommit till den punkt i fotograferandet då jag utvärderar om det går att fotografera så fort jag ser något snyggt eller intressant, och ibland till och med letar efter fotovinklar även om kameran inte är med.

Jag har lagt upp bilder till försäljning på communitybildbyrån Mostphotos.com för att testa om det finns något kommersiellt värde. Än så länge har jag bara lagt upp studiofoton på blommor och insekter.

Träning upptar också en stor del av min fritid. Målet är att träna tre gånger i veckan, och det funkar fint. Idag ska jag in till stan på en lördag för att träna, hann bara två pass i veckan. Och det är värt det, jag håller vikten bra.

Nej, nu måste jag röra på mig. Itrim stänger kl 13 på lördagar.